Tot i els últims mal resultats de l´equip femení ahir va aconseguir la salvació matemàtica a la màxima categoria del futbol sala femení. El partit d’ahir va ser calcat als últim encontres en que es va fer una bona primera part i una segona part molt fluixa. El context del partit era força complicat ja que ens enfrontàvem a les líders de la categoria (AE Bellesport de l´Hospitalet) que es jugaven el campionat de lliga. Per altra banda nosaltres teniem baixes important que ens restaven molt de potencial.

Com ja s´ha dit la primera part es va competir molt bé amb una defensa en zona que van permetre mantenir a ratlla a un Hospitalet que anava a totes i disposava de jugadores d´una gran qualitat. D´aquesta manera es va arribar a la mitja part amb un ajustat 2 a 1 on el segon gol local el van fer a pocs minuts del final per un error nostre.

La segona va ser un altra partit. Les locals ja sabien que la segona classificada havia perdut el seu partit i que si guanyaven eren campiones de lliga matemàticament. Les locals es van transformar i van sortir amb molt més força i velocitat. Ens van dificultar molt la defensa ja que van canviar la forma de jugar amb dobles talls i apareixen al mig per trencar la nostra zona. Per altra banda nosaltres vam tardar a despertar i amb 1 minut de joc ja anàvem 4 a 1. La cosa es posava molt peluda i sort vàrem tenir de les intervencions de l’Elisa a sota els pals per evitar una bona sacada de gols. Sense cap dubte la millor portera que hem tingut mai. Dos errors puntuals més a darrera van significar el 5 i 6 a 1 i a partir d´aquí vàrem aconseguir centrar-nos en defensar tot i el gran cansament físic de les nostres jugadores. Les locals tot i el marcador a favor en cap moment van deixar de pressionar i fins i tot van actuar amb frivolitats fora de lloc i sense sentit que van fer canviar la magnífica i admirable percepció que tenia d’aquest equip. Tot i aquest petit detall felicitar a l´AE Bellesport pel magnífic campionat que han fet i pel títol de lliga.

Per altra banda la derrota del Castellbisbal a casa del Ripollet ha significat tenir un marge de 4 punts a falta de 1 jornada per acabar la lliga que es jugarà diumenge que ve a les 17.30 a casa contra el Cervera.

FEM

 
 
 
%d bloggers like this:
seo white label