Pavelló de La Bisbal 10/11/2012

ACE Riudellots: Jandro, Oscar (2), Edu, Jony (1), Pena (1), David (2), Magí (1), Quiño (1)

Partit a priori en una pista complicada i tot i el resultat, el partit va ser més disputat del que sembla. En un camp on la gent apreta i l’equip contrari juga al límit del reglament i en ocasions el sobrepassa, l’equip visitant va fer un partit molt seriós i ja al descans guanyava 0-3 tot i passar estones de patiment.

Dos gols en el primer minut del segon temps van sentenciar el partit, i d’aquí al final va tocar disfrutar del joc i dels gols que van anar caient fins al definitiu 0-9, destacar l’actitud defensiva gràcies a la qual vam poder deixar la porteria a cero per tercer partit consecutiu, i ens permet afrontar el difícil partit de la pròxima setmana a Riudellots davant el Vidreres que com nosaltres compta els seus partits per victòries.

1.2.3 ACEEEEER!!!

Crónica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label