Pavelló de Riudellots, dissabte 17/11/2012

ACE Riudellots: Padilla, Edu, Oscar (1), Pena (1), Jonny, David. P (1), Magi, Pau, Quiño, Jandro.
1ª Part: 0-1, 1-1 (Oscar), 2-1 (Pena)
2ª Part: 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 (David)

Primer contra segon a la Bombonera de Riudellots, el partit que tots volíem jugar, i un pavelló ple fins la bandera i amb una afició entregada al seu equip.
El partit va començar amb molt de respecte i els dos equips defensant a mitja pista, però amb un Riudellots molt més ficat al partit i que al primer minut ja va tenir una clara ocasió de gol, però en la següent jugada en un xut llunyà el Vidreres posava el 0-1 al marcador. Gol que no va descentrar els locals. I que ven aviat va empatar mitjançant Oscar al rematar una jugada de corner. Van anar transcorrent els minuts sense clares ocasions fins que Pena va recuperar una pilota i va batre per baix el porter visitant posant el 2-1 al marcador, i en l’últim minut va poder canviar el partit, Oscar fallava un doble per posar el 3-1 i en la següent jugada Jonny era expulsat per blava directe, amb el que es va arribar al descans.

Després del descans el Riudellots va sortir enxufat i va crear una doble ocasió per posar-se 3-1 al marcador però no la va aprofitar i el Vidreres va començar a pressionar dalt creant moltes dificultats als locals per sortir de la pressió i fruit d’aquesta pressió i d’un error local va arribar el 2-2, gol que va descentrar els locals que pràcticament sense temps per refer-se va encaixar el 2-3, i a falta de 7 minuts el 2-4. Moment en el que van pujar les línees de pressió i tot i no estar encertats van retallar distàncies gràcies a un gol de Peradalta, i més amb el cor que amb el cap van intentar com a mínim empatar el partit, i la van tenir, en dos saques de banda que la pilota va passar passejant-se per la línea de gol sense trobar rematador.
Primera derrota de la temporada però em quedo amb l’esforç dels jugadors i la seva reacció després del partit, estic convençut que aquest partit ens farà més be que mal.., ànims equip!!
I no volia acabar sense donar les gràcies a la afició que va estar de 10!

1.2.3 ACEEEEER!!!!!

Crónica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label