Pavelló de Riudellots, dissabte 24 /11/2012

ACE Riudellots B: Padilla, Jonny, Pena, Quiño, Pau, Magí, Edu, Erik.

1ª Part : 1-0 (Quiño), 1-1, 2-1 (Jonny), 3-1 (Pena)
2ª Part: 3-2, 3-3, 4-3 (Pena), 4-4, 5-4 (Jonny), 5-5, 6-5 (Quiño), 7-5 (Quiño)

Després de la primera derrota de la temporada davant el segon classificat, visitava Riudellots el tercer classificat i davant la plaga de baixes i jugadors tocats no era el rival més propici o sí, si s’acaba obtenint una victòria de la manera que es va aconseguir.

El partit va començar amb un Tordera tancat a darrera, gairebé dins la seva àrea i un equip local que no podia entrar i que ho provava amb xuts llunyans que no trobaven porteria o es topaven amb un inspirat porter visitant . Els visitats basaven el seu joc en tancar-se darrera i sortir ràpid a la contra, però en una falta arribaria el primer gol local obra de Quiño després d’una jugada de llibreta. Tot i que els locals van tenir més ocasions, van ser els visitants qui després d’un error defensiu en la marca d’un córner marcarien l’empat, i no va ser fins al final de la primera part on Jonny de córner i Pena després d’una contra posarien el 3-1 al marcador que feia justícia al joc realitzat pels dos equips.

En la segona part sembla ser que els locals es van quedar una estona més al vestuari ja que en un minut el resultat era de 3-3, amb un autogol i un gol després de diversos rebots.., tocava tornar a començar de zero ja que en un minut havíem tirat per terra tota la feina de la primera part i amb un rival crescut i físicament més sencer, però que als 6 minuts de la segona part ja tenia 5 faltes, el feia pensar que els locals disposarien d’algun llançament de doble, però per impossible que sembli no va ser així.

Els locals es van treure la son de les orelles i en un córner Pena feia el 4-3 però pràcticament en la següent jugada i també de córner i amb un error greu en la marca els visitants empataven el partit. Un partit que entrava en un una fase un xic esbojarrada i on els locals començaven a notar el cansament, però Jonny tornava a posar per davant els locals que veien com en un altre error en la marca els empataven el partit a falta de 5 minuts, i conscients de que una derrota els complicava molt la cosa es van llençar a per la porteria visitant amb les poques forces que els hi quedaven i no va ser fins a falta de 1’35’’ cuan després d’una bonica jugada col•lectiva Quiño feia el 6-5, moment on després d’una discussió a la banda el taula decidia donar per acabat el partit, tot i que després de parlar els capitans amb l’àrbitre es va poder acabar el minut i poc de partit que quedava, i on el Riudellots després d’una contra sentenciava amb el 7-5 obra de Quiño.

Tres punts d’or els aconseguits avui davant un bon equip i que ens donen molta moral després de la primera derrota. M’agradaria agrair l’esforç de tots els jugadors per poder tirar endavant el partit, però encara hem de millorar molt!

1.2.3 ACEEER!!!

Crònica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label