Pavelló de Vidreres, dissabte 1/12/2012

ACE Riudellots: Padilla, Oscar (2), Pau (1), Magí (2), Jonny, Edu, Erik, Pena (1), David, Quiño (1).

1ª Part: 0-1 (Pena), 1-1, 1-2 (Oscar)
2ª Part: 1-3 (Quiño), 1-4 (Magí), 1-5 (Oscar), 1-6 (Pau), 1-7 (Magí)

Gran partit el disputat pels Riudellotencs a la pista del quart classificat, amb un ampli resultat gràcies a la eficàcia en atac i a les intervencions d’un inspirat Padilla.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips i no va ser fins passat l’equador de la primera part quan es va obrir el marcador mitjançant Pena amb un xut per l’escaire, però l’alegria va durar poc ja que el Vidreres va empatar en la única acció de perill en la primera part i aprofitant un refús del porter. El gol no va descentrar els visitants que poc abans d’arribar al descans posaven el 1-2 a través d’Oscar.

La segona part va començar molt bé pels visitants ja que en una contra Quiño feia el 1-3 i poc després Magí en una jugada de corner posava el 1-4 que deixava el partit molt ben encarrilat pels visitants. Que es van dedicar a tenir possessions llargues de pilota i van anar incrementant el marcador fins el 1-7 definitiu amb gols de Pau de jugada de falta per l’escaire i Magi i Oscar en 2 contres.

Un partit molt seriós dels visitants que mica en mica van millorant com a equip i que espero que seguim així!

1.2.3 ACEEER!
Crónica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label