Pavelló de Riudellots, dissabte 15/12/2012.

ACE Riudellots: Padilla, Pau, Edu, Jonny (1), Pena (5), Magí, David P. (1), Quiño (2).

1ª Part: 0-1, 1-1 (Pena), 2-1 (p.p), 3-1 (Pena), 4-1 (Quiño d.p)
2ª Part: 5-1 (David.P), 6-1 (Pena), 6-2, 6-3, 7-3 (Pena), 8-3 (Jonny), 9-3 (Quiño), 10-3 (Pena)

Partit entre els dos filials de la categoria, on es va reflectir al camp el lloc que ocupen tots dos a la classificació, un Hostalric a la zona baixa i un Riudellots que segueix líder i que passarà el Nadal el més amunt possible a la classificació.

Tot i que el partit va començar amb l’Hostalric avançant-se al marcador, va ser un miratge, ja que ràpidament els locals van empatar gràcies a un míssil de Pena que va aprofitar una pilota rebutjada pel porter. I poc després un gol en pròpia porta dels visitants posava ja els locals per davant en el marcador, un marcador que s’ampliaria amb un altre bon gol de Pena que feia el 3-1 i just abans del descans Quiño feia el 4-1 de doble penal. Cal destacar també l’actuació de Padilla que a la primera part va treure diverses pilotes de gol i que va fer que poguéssim marxar al descans amb un còmode marcador.

La segona part va començar amb la mateixa tònica, el Riudellots als 5 primers minuts ja havia fet dos gols més, obra de David i Pena i el marcador reflectia un clar 6-1, però uns moments de relaxació i un gol en pròpia porteria, acostaven a l’Hostalric al marcador, amb un 6-3 a falta de més de 10 minuts. Però els locals no es van deixar sorprendre i apretant una mica l’accelerador van tornar a posar terra pel mig, amb fases de molt bon joc i amb gols molt bonics, destacar el 5è gol de Pena per tot l’escaire o els gols de Jonny i Quiño després de dues jugades d’equip molt ben ternades, al final 10-3 i l’equip marxa a les vacances de Nadal sent el màxim golejador, el mínim golejat i líder de la categoria amb un partit més, només un punt negre a aquest any, la derrota a casa amb el Vidreres, però esperem tornar-li la derrota el pròxim any.

Ànims nois! 1.2.3 ACER!!

Crònica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label