Els dos vencedors de l’edició anterior (Mechaal i Auñón) participaren en l’entrenament que la secció de base d’atletisme de l’ACE Riudellots feia en aquells moments. Després, en el gimnàs, començà l’acte pròpiament, presentant, en primer lloc, la cursa i, a continuació, els atletes ens donaren la seva visió de l’esport. En aquesta part també ens acompanyà l’entrenador de l’Abdel, en Josep Carballude. Per últim, en Ramon Quintano, regidor d’Esports, insistí en la importància de la cursa pel poble de Riudellots. Finalment, es donà un torn de paraules als més joves de l’ACE Riudellots. Del que digueren, destacarem que l’atletisme és un esport de constància, de treball. Per tant, cal considerar-lo com un joc, que, al final, els resultats sortiran igualment. La Mª Carmen Auñón explicà que començà a córrer als 25 anys o l’Abdel que deixà de córrer perquè no obtenia resultats, per fer futbol, i finalment, ara ja fa quatre anys, hi ha tornat.

La 14a edició es disputarà el pròxim dimecres dia 26 de desembre.
CURSES
Aleví: Fins a 8 anys. Correran 500 metres. Sortida: 10:15. Circuit: pineda del costat del pavelló.
Infantil: De 9 a 12 anys. Correran 1 km. Sortida: 10:30. Circuit: pineda del costat del pavelló.
Sènior: A partir de 13 anys. Correran 7 kms. Circuit: pel poble.
Les curses infantils són gratuïtes i la sènior està limitada a 850 persones. La inscripció anticipada (fins el dia 24) costa 10 euros (9 amb xip groc) i 15 euros el mateix dia. Els sèniors rebran, com a obsequi, una armilla tècnica impermeable. Al final hi haurà coca i xocolata per tothom, i refresc.

 

Foto presentació Cursa Sant Silvestre 2012

 
 
 
seo white label