Al setembre iniciarem la nova temporada atlètica amb les sessions postvacances ( 4 i 6 setembre) i l’inici de les sessions oficials d’entrenament. Aquest any, l’escola d’atletisme la dividim en 2 grups que entrenarant a la mateixa hora. Com a novetat, els divendres tarda es faran sessions de tecnificació (només pel grup del grans)

Dies i hores d’entrenament: Dimarts i Dijous de 19 a 20’30h
Sessions de tecnificació: Divendres de 17 a 18h

– els més petits, està format per atletes nascuts entre el 2003-2006. L’objectiu principal és que el nen aprengui les habilitats bàsiques com poden ser, la coordinació, la força, la resistència, la velocitat…,que sàpiga a grans trets les diferents disciplines que existeixen en l’atletisme i sobretot que aprengui tot això mitjançant el joc i el divertiment. INCI ENTRENAMENTS: Dijous 13 de Setembre

– El grup d’en XEVI, que està format per atletes de categoria 2n any aleví i infantil (anys 2002 a 1999), orienta els seus entrenaments amb un grau d’exigència bastant més alt i una dedicació molt més àmplia a corregir aspectes tècnics. Divideix la temporada en dos: un primer bloc encaminat a la preparació del cros i pista coberta i un segon bloc encaminat a la preparació de la pista a l’aire lliure. INICI ENTRENAMENTS: Dimarts, 4 de Setembre a les 19h

– Tecnificació (a càrrec de MARC GARRIGA): Té com a objectiu la millora i el perfeccionament de la tècnica en totes les disciplines de salts i llançaments. La assistència és obligatòria pel grup dels grans. 1ª sessió 14 de Setembre.

 
 
 
seo white label