El jugadors federats més joves, els prebenjamins, varen disputar el passat dia 3 de febrer una sèrie de partits a Blanes, en una trobada que ha reunit a 48 equips de la seva categoria d’arreu de Catalunya.
Aquesta ha estat la segona edició d’una fase ha comptat amb la participació d’un total de 48 equips que han disputat aquesta jornada festiva del futbol sala català.
La trobada s’ha dividit en 16 grups distribuïts segons la seva classificació a la competició de Lliga. Un cop finalitzada la disputa dels 16 grups, cada equip ha disputat un partit més amb un equip classificat en el mateix lloc de la classificació.
Cada partit ja tingut una durada de 25 minuts a disputar en una única part sense mitja part ni temps morts.
Al finalitzar la jornada s’ha fet entrega dels trofeus a tots els equips participants.

Resultats

Preben1

fase final prebenjami 2

 
 
 
seo white label