Pavelló de Ripollet

ACE Riudellots: Berta, Davinia (1), Sara (1), Ariadna, Xela (3), Gemma (2), Judit

Parcial gols: (1a part) 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, (2a part) 3-4, 3-5, 3-6, 3-7

El partit ha començat d´una forma original. En motiu de la celebració de la diada de la dóna treballadora del dia 8 els dos equips femenins han sortit de forma ordenada i se’ls ha fet entrega d’un braçalet morat que han portat al llarg del partit. També hi ha hagut una breu discurs per part de les autoritats.

Immediatament el partit ha començat i en pocs minuts hem rebut el primer gol a causa de la insistència de les locals. En aquest moment les coses no pintaven bé i semblava que el partit seria molt complicat. Hem sabut sobreposar-nos a aquest contratemps i millorant la defensa i aprofitant pilotes robades a mig camp hem pogut estrenar el marcador i en pocs minuts passar del 1-0 al 2-3, sent el darrer gol marcat de jugada de corner. Les locals han pressionat la sortida de pilota però cada vegada hem trobat les combinacions i ajudes necessàries per poder solucionar el problema. A la part final de la primera part la Xela  ha pogut finalitzar satisfactòriament una contra posant el 2 a 4 que encarrilava molt bé el partit.

Quedava tota una segona part. Esperaven unes rivals que vindrien a pressionar a dalt i amb més insistència. Dit i fet. El Can Clos ha sortit a intentar reduir diferències amb xuts exteriors i aculant-nos a la nostra porteria. Han tingut el seu premi i han posat el 3 a 4 que obria i iniciava un nou partit. En aquest moment la calma era la nostra aliada per contrarestar l’excés de zel local contra la nostra porteria. Aquesta situació ha generar algunes precipitacions a les de Ripollet que em sabut aprofitar i que ens ha permés obtenir els espais necessaris per tenir ocasions i acabant posant el 3 a 5 que sense cap dubte canviava la situació.

Les locals s´han vist obligades a utilitzar de la seva portera en accions d’atac buscat el 5 contra 4. Les noies de Riudellots han defensat perfectament la situació i en dos contres han pogut acabar de culminar una magnífica tarda de futbol sala a Ripollet posant el 3 a 7 final.

Destacar la magnífica actuació de la Berta que debutava sota els pals i ha superat al prova amb matrícula.

2013-03-09 17.21.52

 

 
 
 
seo white label