Com cada any el Torneig de Lloret marca el final de la temporada. encara que cada vegada va quedant més reduït i hem passat d’un torneig de tres dies al que participaven totes les categories a un torneig d’un dia amb els equip base.

Com qualsevol torneig, els horaris i arbitratges estan fets a mida pels organitzadors, pel que el més important no son tant els resultats o la classificació, sinó gaudir d’un dia de futbol sala i fer el tancament de la temporada.

Aquest any eren sis els equips de l’ACE Riudellots els que participaven, encara que finalment ho van fer només cinc ja que el partit del prebenjamins no es va poder disputar per no presentar-se el Lloret a jugar el partit.

A la categoria femenina, va ser un combinat ACER-Lloret el que es va enfrontar amb l’equip femení del Rapid aconseguint guanyar el partit i el primer lloc del torneig.

A la categoria cadet, l’equip amb només un canvi, i amb el cap ja a les vacances va començar malament el torneig, amb un primer partit molt dolent i encara que va jugar molt millor el segon partit no va tenir la sort de cara.

L’equip Infantil ha aconseguir guanyar el torneig. Guanyant primer a l Lloret per 3-4, després d’encaixar un 3-0 que han sabut remuntar amb possiblement el millor futbol sala que s’ha vist al torneig. I guanyant amb superioritat total per 3-9 a un fluix Rapid. Amb aquest títol els Infantils tanquen el seu gran any on a més han guanyat la Lliga i la Copa Girona.

Els benjamí A de Riudellots va jugar els seus partits a la categoria aleví mentre que el benjamí B va jugar a la categoria benjamí. Ambdós equips van jugar a molt bon nivell , però es va imposar finalment la lògica de l’edat i el físic i no van poder assolir les primeres posicions. Malgrat això es va veure amb claredat que sense tenir en compta altres factor; pel joc, els equips de Riudellots podíem haver guanyat amb comoditat el torneig.

Un cop la pilota ha deixat de rodar, és el moment de fer la cloenda de la temporada. Ens veiem tots aquet divendres 28 per acomiadar junts aquests 9 mesos de futbol sala.

La temporada 2012-13 ja és historia, ens tornarem a trobar la temporada 2013-14.

1..2..3..ACER

copas2

IMG_1584 IMG_1580 IMG_1577

TORNEO DE LLORET 108

 
 
 
seo white label