Aquesta jornada les líders visitaven Riudellots i de forma excepcional es jugava diumenge al mati cosa que va significar tenir força afició recolzant l’equip. El partit va començar tal com ens esperàvem amb un ritme molt alt de joc per part de les visitants que ens suposaria estar molt atents en defensa. Al minut 7 ja anàvem 0 a 2 i la cosa no pintava bé. Per sort al minut 15 vàrem poder retallar distàncies amb una contra però a pocs minuts del final de la primera part les de l’Hospitalet van fer el 1 a 3 a una jugada de murri.

A la segona part esperaven que el ritme de les contraries baixes i ens permetes poder tenir ocasions més clares. L’efectivitat a l’hora de materialitzar aquestes ocasions seria el que marcaria al partit. La cosa s’ens va posar de cara i amb una bona defensa vàrem tenir les ocasions necessàries per igualar el marcador en 10 minuts. A partit d´aqui el partit es va igualar i les ocasions es donaven a un costat i altra. La balança es va decantar del costat de les locals i a falta de 5 minuts es fa fer el 4 a 3 i 5 a 3. Les visitants van arriscar amb el porter jugador i en un error seu ens va permetre posar el 6 a 3 final.

Bon treball i magnífic partit de les nostres jugadores.

FITXA PARTIT

FEM

 

 
 
 
seo white label