Quina valoració fas de la primera volta que ha fet l’equip? S´estan complint les expectatives?

La veritat és que en relació a l’any passat hi ha hagut molts canvis en la plantilla, ja que jugadors importants van passar al primer equip  i d’altres van marxar, però els nous fitxatges i els juvenils que han pujat han aportat molt. I tot i que al principi va costar cohesionar el grup, a aquestes alçades de temporada podem dir que l’equip està unit i que els bons resultats aconseguits fins ara hi han tingut molt a veure. Actualment l’equip és segon i amb opcions de quedar campió, i el que ja pràcticament tenim assegurat és l’ascens de categoria  tot i que no ens hem de refiar.Per tant, podem afirmar que s’estan complint els objectius marcats a principi de temporada.

Com valores la nova lliga i competició?

Molt content la veritat, no les tenia totes abans de començar la competició, però ara crec que ha estat un encert, llàstima que el nivell no sigui tan elevat, però esperem que l’any vinent si aconseguim l’ascens, que n’estic segur que ho farem, hi hagi més nivell i els equips ens exigeixin més.

Com valores les noves incorporacions de l´equip?

Com ja he dit anteriorment, tots ells estan aportant molt, David Peradalta que ha pujat del juvenil ja el coneixem ja que tot i ser juvenil l’any passat ja va estar amb nosaltres alguns partits i ens aporta moltíssim  en Pena ha tornat amb nosaltres per aportar el seu instint golejador i de moment és pitxixi de la categoria, Jonny ens aporta molt en atac ja que és un jugador desequilibrant que et decideix un partit i magí tot i fer molt que no jugava està millorant molt dia a dia i és un jugador que ho dona tot a la pista. Per tant podem dir que totes les incorporacions han sigut per sumar i n’estic molt content d’ells.

En breu us enfronteu al líder invicte de la categoria. Com afrontareu aquest partit?

L’equip està esperant aquest partit des que va acabar el partit d’anada, i els “nanus” estan tots molt motivats i amb ganes de guanyar-los a casa seu i posar emoció al tram final de lliga.

Has debutat a la selecció Catalana participant a un amistós contra Rússia. Quina valoració en fas de l´experiència?

Molt positiva, ha estat un premi que no m’esperava  i la veritat és que es tracta d’una experiència enriquidora on estic aprenent molt i desfruitant encara més, espero poder seguir entrant en les convocatòries i convèncer el seleccionador.

senb_p

Tags

 
 
 
seo white label