Després dels dos bons partits anteriors hem tornat a la terra de cop amb un molt mal partit al camp del Mistral. El partit va començar be i als 7 minuts ens vàrem avançar en el marcador. Al minut 13 les locals varen posar el 1-1 i amb aquest resultat es van tenir 3 opcions clares contra el porter que varen marcar el partit. A falta de 5 minuts del final de la primera part les locals van posar el 2-1.

La segona part va ser l´antítesi de tota la temporada que va suposar que no es tinguessin ni ocasions i que les locals aportessin constantment perill a la nostra porteria. La falta de tensió en defensa va suposar que a 5 minuts del final el partit s´escapés i marquessin la resta de gols per arribar al final 5 a 1. Felicitar a les locals i a continuar treballant per evitar partits com aquests que esperem que només hagi estat un accident.

 

FEM

 

 
 
 
seo white label