FA POC A RIUDELLOTS VAU REBRE EL TERCER CLASSIFICAT QUE VENIA D’UNA RATXA DE 8 PARTITS SENSE PERDRE, COM VAS VIURE EL PARTIT?

Taquicàrdic, però sincerament alhora confiava en els “nanus” i sabia que l’acabarien tirant endavant. Estem a unes alçades de campionat, on si ells volen poden amb un equipàs com el Futsal Mataró o amb qui sigui. Centrant-nos més en el partit, el Futsal venia a pel partit i, fins i tot, amb un magnífic jugador dels seu infantil A. Els visitants buscaven guanyar-nos per acostar-se a la segona posició cosa que els permetria pujar de categoria. Tots dos equips vam sortir endolladíssims des del primer minut, amb les idees molt clares. Al final vam aconseguir un 5-3, un resultat merescut pel gran partit que van fer els nostres, amb un gran treball d’equip.

AQUEST DIUMENGE VÀREU JUGAR CONTRA L´ALTRE EQUIP DE MATARÓ, EL CIUTAT DE MATARÓ, COM VA ANAR?

Un bon partit on hem aconseguit una nova victòria que ens permet seguir invictes i seguir a la primera posició. El Ciutat de Mataró va fer un partit amb les idees molt clares i ens esperaven a mitja pista, però a base d’anar tocant i tocant vam acabat guanyant un partit que no va ser fàcil encara que a priori no havíem de tenir gaires complicacions. Felicitar els jugadors i a seguir en aquesta línia.

 LÍDERS INVICTES DE LA CATEGORIA. T’ESPERAVES ESTAR EN AQUESTA SITUACIÓ A AQUESTES ALÇADES DE CAMPIONAT?

Sincerament no, pensàvem estar amb el grup dels 3-4 primers amb qui estaríem lluitant fins a final de temporada. Estan fent una temporada per emmarcar tots i cadascú dels nois, però per davant de tot amb humilitat i treball per poder tirar-ho endavant. Hem de seguir en  aquesta línia i anar partit a partit o millor dit, de final en final.  Un mal resultat a aquestes alçades ens penalitzaria molt respecte el segon classificat que segueix sense perdre cap punt. Nomes tenim un petit marge de 3 punts que vam aconseguir en el partit de la primera volta on els vam guanyar a casa.

 COM VEUS LA LLIGA I QUINS EQUIPS TAN SORPRÈS MÉS?

Hem fet una primera volta i el que s’ha jugat de la segona  magnifiques, on hem guanyat tots els partits. Val a dir que alguns han estat partits molts treballats i suats. A dia d´avui anem primers i amb les “dades” que tenim: 129 gols a favor, nomes 24 en contra, en 15 partits, pot semblar fàcil, però NO. Ara a la segona volta ens trobem que els equips saben com juguem i venen motivadíssims per guanyar-nos, cada partit és com una final. Seguirem treballant dur dia a dia per tirar endavant, confio plenament en els nois.

Pel que fa els equips que m’han sorprès més han sigut; Palafolls, Arenys de mar i a la segona volta el Racing Pineda.

Palafolls: actualment en segona posició només ha perdut contra nosaltres. M’han sorprès molt ja que en pre-temporada els dos partits que vam fer els vam guanyar amb relativa facilitat, i en lliga és un rival complicadíssim. Es nota molt la mà del seu magnífic entrenador (Rafa). Equip que es tanca molt bé i surt molt bé a la contra.

Arenys de Mar: Des del meu punt de vista un dels millors equips. Jugant amb molt de criteri i a l’atac. Equip molt compacte amb bons jugadors. L’any que bé donaran molta més guerra que aquest any, no es mereixen estar on estant, haurien d’estar molt més amunt en la classificació.

Racing Pineda: És l’equip revelació de la segona volta, ja que està fent uns resultats molt bons i donant moltes complicacions a la resta d’equips.

ESTAS CONTENT AMB EL TREBALL DELS TEUS NOIS EN ELS ENTRENAMENTS?

Bona pregunta. Els entrenaments no acaben de ser del tot com m’agradaria que fossin. La intensitat dels entrenaments són el nostre taló d’Aquiles. Esperem que en el que queda de temporada podem millorar aquest aspecte, i si ho aconseguíssim ens faria millorar encara més com equip.

QUE CREUS QUE FALTA MILLORAR?

Per començar l’entrenador. Per altra banda és un grup complicat però a la vegada molt agraït ja que quan surten a la pista es transformen. Entre els partits i els entrenaments són com el blanc i el negre, i m’agradaria poder compensar-ho. Hem de seguir treballant dia a dia amb l’ajuda de tots els jugadors, en Gerard, en Toni, i tots els companys que ens han donat un cop de mà al llarg del que portem de temporada.

DEFINEIX-ME ELS MEMBRES DEL TEU EQUIP AMB UNA FRASE:

MARC PORTILLO (PITI): Un “seguro de vida”, està fent una de les millors temporades i els resultats ho reflecteixen: ràpid, àgil i amb caràcter, és el porter menys golejat.

ADRIÀ SOLER:  Jugador que es pot adaptar a qualsevol posició, des de tanca fins a pivot fixe passant per ala ofensiu.

MIGUEL CARMONA: Elegància i seguretat, 1×1 letal i bona sortida de pilota en els moments més difícils.

EDUARD CORVILLO: Caràcter pur, rapidíssim per la banda dreta, té moltíssim velocitat i un xut brutal. Gran finalització.

SAMUEL RODAS: Rapidíssim per banda esquerra, amb bon dribbling,  incansable, i treballador. Ha evolucionat molt des de l’inici de la temporada.

RUBEN PEÑAS: Anticipació. S’avança amb facilitat al rival i “un seguro” fent de tanca. Organitzador i amb molta visió de joc.

IVAN TRIADÓ: El petit del grup. Àgil per banda esquerra, agafa la bola i s’esmuny entre els rivals, i té una gran finalització.

ALEX GARCIA: Finalitzador, sempre està al lloc adequat al moment adequat per empènyer la bola dins la porteria.

ANTONIO CORVILLO, que dir del delegat… caràcter de la vella escola, i per sobre de tot una gran persona, atent a tot, qualsevol cosa, ell té una solució per tot és “un MacGyver”. És el nostre escriptor oficial de les cròniques dels partits. Imprescindible per l’equip, TONI graciés per tot i segueix així.

Només acabar donant les gràcies als PARES que ens acompanyen sempre a tot arreu.

BONA SETMANA SANTA A TOTS/ES.

 

Tags

 
 
 
seo white label