El primer partit de lliga se li escapa al Riudellots de forma incomprensible en els últims segons. Després d’un molt bon partit i un gran esforç marxem amb un regust agredolç.

El Riudellots va sortir a per el partit des del minut 1, presionant adalt i creant moltes dificultats al St.Julià per sortir, però sense crear gaire perill davant la defensa organitzada dels locals. Després d’uns primer minuts de tanteig i d’un xut al travesser d’Oscar, aquest mateix feia el 0-1, alegria que duraria ben poc, ja que els locals empataven poc després. El gol no va descompondre els visitants que poc després es tornàven a avançar en el marcador amb un gol obra de Buga. Pero quan més controlat tenien els visitants el partit un parell d’errors en defensa van propiciar el 3-2, però abans d’acabar la primera part Buga feia el 3-3 de doblepenal i encara disposaria d’un altre per avançar-se, però el porter desviaba el seu llançament, i amb 3-3 s’arribava al descans.

La segona part començava amb la mateixa intensitat, i a mesura que passaven els minuts els visitants més frescos fisicament s’anaven fent amb el control del partit i creant ocasions que no van saber definir, mentres que el St.Julià intentava aprofitar alguna contra o error dels visitants, però no va ser fins el minut 35 que Buga posava el 3-4 al lluminós. D’aquí fins el final el St. Julià va haver d’arriscar i pujar la línia defensiva cosa que va propiciar diverses contres del Riudellots que no van saber aprofitar, incluint un pal i un travesser, i quan semblava que el partit seria pel Riudellots, a falta de 7 seg una pilota perduda propiciava el 4-4 sense temps per reaccionar.

Toca seguir treballant i millorant! 1.2.3 ACER!!

 
 
 
seo white label