Els equips Benjamí i Infantil que jugaven al Consell Comarcal del Maresme han acabat les seves respectives lligues. Han sigut catorze partits que han servit per aprendre i començar a competir. I en aquest sentit l’experiència ha sigut molt satisfactòria per tots.

L’equip Infantil ho ha tingut força complicat ja que al llarg de la temporada ha anat patint diferents baixes que ha deixat a l’equip molt limitat als últims partits. Tot i això, el balanç final ha sigut molt positiu i els nois que no han tingut oportunitats a altres competicions han disposat de minuts , que han sabut aprofitar per anar millorant en l’esport. Aprofitem doncs per felicitar a tos els nens que han competit amb aquest equip.

L’equip benjamí tot i que alguns partits ha anat molt just de jugadors, ha tingut un rendiment excepcional i ha acabat la lliga en primer lloc, lloc que té encara més valor tenint en consideració que l’equip sempre ha jugat amb nens benjamins i que tots els arbitratges a casa s’han fet per arbitres federats. Però més enllà de la posició, que en aquest tipus de competició escolar no deixa de ser secundari, el que és important és que tots el nens i nenes que han participat amb aquest equip han demostrat que la base pel futur del futbol sala a Riudellots està més que consolidat i que el treball dels entrenadors del club esta donant el seu fruit.

Només reiterar la felicitació a tots els nens i nenes que han participat a les lligues del Consell i animar-los a continuar creixent com a esportistes i persones, jugant a futbol sala, el nostre esport.

Tags

 
 
 
seo white label