Primer partit de lliga a la Bombonera de Riudellots, amb un ambient de gala per rebre un dels favorits a l’ascens, i el partit no va defraudar ningú, llàstima que s’escapessin els 3 punts.

El conjunt local va trigar 10 minuts a entrar al partit, i quan ho va fer ja perdia 0-2. L’equip local va sortir a pressionar a dalt, però enlloc de dificultar la sortida de pilota del Mollet el que va fer és donar-li més facilitats. Un cop reajustada la defensa i amb els locals dins el partit, el panorama va canviar del tot. Els locals es van fer amb control del partit i semblaven els únics que volien jugar, als visitants el marcador ja els anava be. A pocs minuts per acabar la primera part Quiño posava el 1-2 al marcador que ajustava el partit encara més, i tot i que el Riudellots va disposar d’alguna ocasió per empatar el marcador no es va moure.

Només començar la segona part el Riudellots empatava el partit mitjançant Buga després d’una falta molt ben executada. Eren els millors moments del Riudellots que podien haver-se avançat al marcador en diverses ocasions, però en la primera aproximació el Mollet feia el 2-3 quan encara quedava molt per jugar-se. El Riudellots va pujar la línia de pressió i va tenir diverses ocasions, algunes d’elles claríssimes, però un error en l’entrega del nostre porter va deixar sol un jugador del Mollet que feia el 2-4 amb poc més de 3 minuts per jugar-se. Moment en que es posava a jugar de 5 l’equip local. Buga retallava distàncies amb el 3-4 i ocasions no van faltar per poder empatar, però no va poder ser. Hem de seguir treballant i millorant, i de l’àrbitre millor no parlar-ne…

Ànims nois! 1.2.3 ACER!!

 

SENIOR

 
 
 
seo white label