Avui s´ha jugat el partit que teniem aplaçat contra el Mont-Roig. El partit es va aplaçar a petició de les contràries i vàrem acordar fer-ho avui aprofitant que demà es festiu ja que els dos clubs ens trobem a les antípodes de país. El partit no començava amb bo peu ja des de l´escalfament.

El partit ha començat a dos ritmes. Unes visitants llançades a la porteria i unes locals buscant el seu lloc a la pista i al joc. Això ha comportat que al minut 5 les visitants obtinguessin el seu premi. Coses de futbol sala i al minut següent i amb una mica de fortuna es marca l´empat en un servei de cantonada. El toc d´atenció suposa l’entrada en un nou partit en que les nostres jugadores prenen més la iniciativa en el joc. Una bona defensa controlant bé els moviments de les visitants ens han donat les eines necessàries per tenir les nostres oportunitats cosa que hem pogut materialitzar en forma de gol al minut 17. De totes formes l´alegria a durat poc i fent gala de la igualtat en el joc les visitants han posat el 2 a 2 en que s´ha arribat al descans.

La segona part ha començar igual que primera. Les oportunitats s´han anat mantenint en els dos costats. Un cop la portera local un altre la visitant, pals pels dos costats, ocasions pels dos equips i així s’han anat marcant gols, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4 i 5-5. Resumint, un empat just pels dos equips que han mostrat un bonic partit.

Ara setmana descans i pròxim partit el dissabte dia 6 a les 18.00 a Riudellots.

IMG_1452

 

FEM

Tags

 
 
 
seo white label