Desprès de la contundent derrota de la setmana passada contra una de les favorites de la lliga, Les Botigues de Sitges, aquest cap de setmana teníem una oportunitat per treure’ns el malt gust. El partit s’ha jugat a unes hores poc habituals per un sènior com són les 9 del matí d’un Diumenge de Fires de Girona, de totes formes, el canvi d’hora ens ha donat un cop de mà.

Partits sense gaire història. Un rival molt estàtic que no generava grans dificultats en la seva defensa més que les generades per les nostres pèrdues de pilota. A pocs minuts de l´inici del partit hem anat a tres quarts de pista que ens ha permès recuperar la pilota de forma ràpida i d’aquesta manera als 5 minuts la Clara feia el seu primer dels 5 gols. Poc desprès el Lloret ha fet el seu gol a conseqüència d´una despistada a la frontal de l´àrea que ha estat molt ben aprofitada per les locals. Aquesta situació semblava donar ales a les jugadores de Lloret però no s’ha tardat gaire a posar el 1 a 2 en que s’ha arribat a la mitja part.

La segon part ha esta més plàcida amb més control de pilota i del joc. A mesura que passaven els minuts han anat caient els altres gols fins arribar al definitiu 1 a 5.

Bon debut de la Neus i la Isaura que van agafant el to.

 
 
 
seo white label