Nova derrota del Riudellots als últims segons de partit. Aquest cop l’equip no va jugar el seu millor partit però no va mereixer perdre i molt menys d’aquesta manera.

Una primera part sense gaires ocasions en cap de les dues porteries, només resaltar un xut al pal de Pena i per aquest motiu es va arribar amb empat a 0 al final dels primers 20 minuts.

La segona part va ser totalment diferent, amb un Riudellots creant molt més perill i on va disposar de fins a 3 bones ocasions de gol amb 2 pals més incluíts, però va ser el St. Vicentí qui es va avançar amb un gol de falta directe i poc després feia el 2-0 despres d’aprofitar un rebot i amb 9 minuts encara per jugar. Els 2 gols van fer que els visitants es fiquèssin al partit i aconseguissin empatar el partit amb dos gols de Sensio, el primer en una contra i el segon aprofitant una inferioritat del rival. Però com ve essent costum en els últims partits, un error del Riudellots propiciava el 3-2 del locals a falta de 15″.

Una altra derrota als instants finals que ens deixa molt tocats, però només queda seguir treballant, no baixar els braços i creure en nosaltres!

1.2.3 ACER!!

Crònica: D. Quiñones
SEN

 
 
 
seo white label