Una nova derrota del Riudellots en un partit boig on podia haver guanyat qualsevol dels dos equips.
Una primera part on els locals van sortir endollats i al poc de començar Buga feia el 1-0, i el mateix Buga enviava una pilota al pal en el que podia haver estat el segon gol dels locals, i just abans de l’empanada de sempre Fernando va disposar d’una ocasió claríssima per augmentar la renta dels locals però no va ser així, i en una jugada absurda arribava l’empat dels visitants, tot i que no va descentrar al Riudellots que poc després en una contra molt ben portada Jonny i acabada al segon pal per Molas posava el 2-1. Aquí va acabar la primera mitja part pels locals, no pels visitants que van marxar 2-4 al descans.

Com ve essent habitual l’equip surt del vestuari amb el marcador en contra i amb les piles carregades, i com ve sent costum també l’equip aconsegueix aixecar el partit fins empatar a 4 amb gols de Sensio i Fernando, però només treure de centre s’encaixa el 4-5, cosa que no descentra als locals que aconsegueixen empatar mitjançant Nogué, però aquest cop els locals encaixen 2 gols seguits que posen el 5-7 al marcador i just abans de treure el porter jugador el STA Perpetua fa el 5-8. Ja amb porter jugador el Riudellots retalla distancies a través de Sergio, però no va poder fer res més, i ja a les acaballes del partit els visitants feien el definitiu 6-9.

Partit on es va lluitar molt i on altre cop els regals defensius van marcar el resultat final.

Nois s’ha de seguir treballant i estar units en aquests moments difícils!

1.2.3 ACEEER!
Crònica: D. Quiñones

SEN

 
 
 
seo white label