Primer victòria de l’equip quan més ho necessitava, i el que és més important, aquest cop si vam ser un EQUIP!

El partit va començar amb un Riudellots clar dominador del joc i de la pilota i amb conseqüència de les ocasions, però no va ser fins una jugada d’estratègia on Buga feia el 1-0, però com ve sent costum un parell de regals deixava el marcador en 1-2 al arribar al descans.

La segona part va ser un monòleg del Riudellots, que va disposar d’innumerables ocasions, i moltes d’elles claríssimes. Però no va ser fins al minut 10 que els locals empataven mitjançant Jose al transformar un penal. El gol en comptes d’esperonar els locals va produir l’efecte contrari i el Vilamajor va agafar el ritme del partit, però aquesta vegada la sort va estar del costat dels locals i es van avançar en el marcador mitjançant un gol de murri de Molas al segon pal, i poc després arribava el 4-2 obra de Buga que obligava els visitants a jugar de 5. Però una bona defensa del Riudellots va fer que no passessin problemes darrera i ampliessin el marcador fins el 6-2 definitiu amb un alter gol de Buga i un de Pena.

Esperem que aquesta victòria serveixi per treure’ns la pressió de sobre i comencem a jugar com sabem.

1.2.3 ACEEEER!!

Crònica: D. Quiñones

SENIOR

 
 
 
seo white label