Segona victòria consecutiva de l’ACE Riudellots que mica en mica comença a agafar-li el pols a la categoria.

El partit va començar amb molt de respecte per part de tots 2 equips i a la primera meitat no hi va haver gaire ocasions, el Cardedeu portava perill a pilota para en serveis de banda i córners i en algun error defensiu del Riudellots però no va aconseguir perforar la porteria visitant, mentre que el Riudellots va disposar d’alguna ocasió aïllada però tampoc va ser capaç de batre el porter local, per aquest motiu es va arribar amb 0-0 al descans.

A la segona part el panorama va canviar, i ja en el primer minut el Riudellots va enviar la pilota al pal en dues ocasions, i poc després Sensio amb un potent xut en una jugada de córner feia el 0-1 i poc després Jose de penal establia el 0-2. El partit es posava de cares per els visitants que amb un Cardedeu tocat feia el 0-3 després d’un gol en pròpia porteria del locals. En ple festival visitant Sergio es sumava a la festa amb un gran gol en jugada individual per banda. Amb 0-4 i 8 minuts per jugar-se el Cardedeu ho intenta de 5 i en la primera jugada feial’1-4 amb una mica de sort i després de diversos rebots. Però el Riudellots no es va descompondre i Buga feia el cinquè dels visitants, que van desaprofitar un doble per acostar-se al marcador. Tot i això a falta de 2 minuts el Cardedeu es va acostar al marcador 3-5, però el Riudellots aquest cop va tirar d’ofici i amb 2 gols més obra de Buga i Jonny posava el 3-7 definitiu i que dona ales a l’equip que serveix per agafar moral de cares als pròxims compromisos.

Ben treballat! Cada dia anem tenint els conceptes més clars i comencem a ser un equip unit!

A seguir treballant que queda molt per fer!

1.2.3 ACEEEER!

Crònica: D. Quiñones

SEN

 
 
 
seo white label