Jugadores: Eli, Judit, Mar, Neus, Clara, Davi, Isaura, Lorena, Maria.

Gols: Clara (3) i Mar (1)

Feia temps que no ens costava tant arribar a un pavelló com el de dissabte. La veritat és que ficar-se en mig de Barna, aparcar i desprès fer la gran caminada fins a trobar el pavelló ja és motiu per donar-nos 1 punt del 3 que havíem de jugar. Bé, superat això vàrem arribar a 15 minuts de l´inici del partit, 15.00, però com és habitual als pavellons de Bcn encara estaven jugant.

Desprès d’un intens escalfament de 5 minuts va començar el partit. A priori es plantejava un partit amb unes locals tancades i esperant el nostre error per sortir a la contra aprofitant la seva velocitat. La cosa no va ser ben bé així i els dos equips de seguida es van treure la careta i van anar a pressionar. Això va suposar que no hi hagués gaire joc posicional i ràpidament es va muntar un joc d’anada i tornada. Davant d’aquesta situació ens vàrem veure afavorits ja que les recuperacions a zona mitja alta de camp ens van permetre muntar els contracops curts i ràpids necessaris per posar-nos per davant del marcador amb un 0 a 2 als 10 minuts. A partir d’aquí el contrari va demanar un temps i van augmentar la pressió però gràcies al joc amb la portera es va poder sortir amb més o menys facilitat. Els nostres dubtes defensius i la poca mobilitat que vàrem tenir no va ser aprofitat per les locals i fins i tot a pocs minuts del final de la primera part vàrem fer el 0 a 3.

La segona part va continuar igual que la primera, anades i vingudes, poc joc posicional que va permetre que tinguéssim vàries oportunitats per ampliar el marcador. Les locals van disposar d’alguna ocasió per obrir el marcador però la porter els va impedir. La part final vàrem baixar la pressió esperant a mig del camp esperant l’error de les contràries per muntar una contra. En una d’aquestes es va poder marcar el 0 a 4 final.

Partit estrany sense gaire control i poca mobilitat. La tornada de la capital catalana va ser menys estressant.

Dissabte que ve a les 16.45 ens visita el Teia.

 
 
 
%d bloggers like this:
seo white label