Tercera victòria consecutiva del Riudellots que confirma el seu bon moment de joc.

El cuer de la categoria visitava a un Riudellots que venia amb la moral alta després de dues victòries seguides, i tot i el resultat el partit no es va trencar fins ben entrada la segona meitat.
El partit va començar amb un ritme de joc molt baix i amb els locals contagiats pel partit que proposaven els visitants. I tot i disposar de bones ocasions de gol només van marxar al
descans amb 1-0 al marcador, gol obra de Sensio, que s’està convertint en l’obrellaunes de l’equip.

Després del descans els locals van sortir amb una marxa més i Nogué van aconseguir el 2-0 a la tercera ocasió clara que va tenir, i poc després el Riudellots feia 4 gols pràcticament seguits, obra de Pena i Jonny ambdós per partida doble, que posaven el 6-0 al marcador.

Destacar la unió de l’equip, que després d’un mal inici de lliga ha aconseguit aixecar-se i superar les baixes per lesió que pateix l’equip i també el debut del juvenil Genís que va disposar d’alguns minuts i que va tenir una bona actuació, cosa que ens deixa molt tranquils veient que hi ha jugadors al juvenil que poden donar un cop de mà al primer equip.
Enhorabona a tots i a seguir treballant!

1.2.3 ACER!!

Crònica: D. Quiñones

 

SENIOR

 
 
 
seo white label