JUGADORES: DAVI, CLARA (4), ELI, JUDIT, ISAURA, LORENA, ARI, MARIA, MAR , NEUS

GOLS LOCALS: 1a part: Clara (18), Clara (20). 2a part: Clara (19), Clara (21)

GOLS VISITANTS: 2a part: Anna (12)

Definitivament les noies presenten la candidatura per estar lluitant per la zona alta de la classificació imposant-se a un dels gran favorits de la lliga com el Teia F5. El partit va començar amb una jugada d’inici del Teia que executen a la perfecció però l’Eli treu dos excel·lents pilotes fent que el partit no es poses difícil només de començar.

Posteriorment el joc dels dos equips va ser molt vistós i amb alternatives en els dos costats. Les locals van poder defensar molt bé el joc obert i ràpid i en atac hi va haver més fluïdesa que la setmana passada amb molt més de control de pilota. Vam disposar d’algunes oportunitats i al final vàrem tenir la nostra recompensa amb el primer gol de la Clara al minut 18. Posteriorment al minut 20 va marcar el segon d’un magnífic xut llunyà que va sorprendre a tothom.

La segona part les visitants es van llançar a sobre amb una pressió a tota sortida de pilota. Inicialment no vam tenir problemes però a l’ecuador de la segona part ens van tancar i a una jugada aïllada van marcar el 2 a 1. El partit estava perillós però més que venir-nos a terra l’equip va començar a trobar la manera de sortir de la pressió i va ser en jugades de bona combinació i contra on es va poder els darrers gols de la Clara deixant el partit tancat.

Molt bon partit per part dels dos equips on tothom va poder gaudir d’un bon partit.

Pròxim partit dimarts dia 10 a les 21.15 a Alella.

foto fem teia

 

 
 
 
seo white label