El Riudellots deixa escapar 2 punts en l’últim minut deixant-se remuntar dos gols.

El partit va començar amb un Riudellots adormit, lent i sense idees, cosa que aprofitava l’equip local per fer el 0-1 en una jugada individual. Amb aquest marcador es va arribar al descans, després de veure els pitjors minuts del Riudellots en tota la lliga.

El segon temps va començar igual i al minut 10 els visitants en una contra feien el 2-0, cosa que va esperonar els visitants que per fi es van posar a jugar i amb 3 gols de Pena i un de Buga donava la volta al marcador, i quan semblava que els 3 punts vindrien cap a Riudellots el Mataró jugant de 5 empatava el partit en l’últim minut.

Hem deixat escapar una bona oportunitat per acostar-nos als llocs de dalt. Toca seguir treballant i la setmana que ve tenim una oportunitat de acabar bé l’any.

1.2.3 ACEEER!

Crònica: D. Quiñones

SENIOR

 

 
 
 
seo white label