Últim partit, abans de l’aturada de nadal, entre dos equips que l’any passat es van enfrontar a Territorial.

El partit no va defraudar i tots dos equips van sortir molt ficats al partit i amb una intensitat molt elevada. No va ser fins el minut 10 quan el Riudellots es va avançar al marcador mitjançant Buga després d’aprofitar un refús del porter. Però ben poc li va durar l’alegria al Riudellots ja que els visitants van donar la volta al marcador amb dos gols en pocs minuts. Els locals van disposar de bones ocasions per empatar però la falta de punteria i l’encert del porter visitant van evitar-ho, però just abans del descans Jonny feia el 2-2, aprofitant un altre refús del porter, i amb aquest marcador s’arribaria al descans.

La segona part va ser tant o més intensa que la primera, tot i que el Riudellots va fer-se amb el control del partit i va generar bones ocasions fins que va arribar el gol de Jose amb una magnífica vaselina on poc i va poder fer el porter visitant. El Riudellots va poder augmentar l’avantatge però tocava patir, i a 5 minuts per al final els visitants es posaven a jugar de 5 i pràcticament a la primera jugada empataven el partit, 3-3. Tot i que ràpidament Buga feia el 4-3 i els visitants tornaven a posar-se de 5, però aquesta vegada no aconseguirien batre la porteria de Diego. L’expulsió d’un jugador visitant a falta de menys de 2 minuts va fer que el Riudellots no patis al final i tot i desaprofitar un doble van endur-se els 3 punts.

Molt bon partit nois! A seguir així!!

1.2.3 ACEEER!

I Bones Festes i feliç any nou!!

Crònica: D. Quiñones!

BEN SENIOR

 
 
 
seo white label