Últim partit de la primera volta i que enfrontava un Riudellots amb una dinàmica molt positiva amb un Ath Català enfonsat en la penúltima posició.

El partit no va tenir gaire historia i tot i algun ensurt al principi del partit on es podien haver avançat els visitants, ràpidament el Riudellots es va fer amb el domini del partit i al descans el resultat era de 4-0, gols obra de Fernando, Oscar, Buga i Pena, alguns d’ells de gran bellesa.

La segona part va seguir la tònica de la primera, i va servir per posar en pràctica nous sistemes que estem aprenent i per gaudir del joc de l’equip. El marcador final ho diu tot, i si haguéssim estat més fins de cara a porteria el resultat final hauria estat molt més ampli. En aquesta segona part van marcar Jose, Oscar, Buga i Fernando.

1.2.3 ACER!!!

Crònica: D. Quiñones

SENIOR

 
 
 
seo white label