EL Riudellots tomba el líder a casa seu, on encara no havia puntuat ningú.

El Riudellots conscient de que tot i tenir-ho molt difícil no li quedava un altre que guanyar al líder, i ni més ni menys que a casa seu, on s’havia mostrat intractable fins al moment.

El partit va començar amb un Riudellots molt ficat al partit en defensa i una mica imprecís al joc de 4 en atac, i després d’uns minuts de tanteig els visitats s’avançaven gràcies a una jugada de córner rematada per Buga i poc després feien el 0-2 obra d’Oscar després també d’un córner. Tot es posava de cares per els visitants, però després d’un temps mort del Mollet el partit va canviar, els locals van pujar la línia de pressió i dificultaven la sortida del Riudellots, tot i que a la contra van tenir alguna opció d’ampliar el marcador, però era el Mollet qui avanç del descans empataria el partit.

La segona meitat va començar amb un Riudellots enxufadísim, i que amb 5 jugadors que l’any passat eren juvenils van posar el 2-5 en tan sols 5 minuts, amb gols obra de Sensio per partida doble i Nogué, però en la jugada del cinquè gol, Buga era expulsat i el Mollet retallava distàncies amb superioritat, i en la següent jugada feia el 4-5. Un dels moments crítics de la segona part, però el Riudellots conscient del que es jugava no va afluixar i feia el 4-6 obra de Jonny i desprès aprofitava una expulsió local per fer el 4-7 Obra de Fernando a falta de 5 minuts, un gol que semblava ser la sentència, però al líder no se’l pot donar mai per mort, i es posava a un gol a falta de 3 minuts, i ja amb porter jugador Nogué recuperava una pilota i des del seu camp feia el definitiu 6-8.

Gran victòria del Riudellots a la pista del líder, una victòria en Equip!

Sou molt grans! Ara toca seguir així! pròxima parada…Martorelles!

1.2.3 ACEEEEEEEEEEEEER!!

Crònica: D. Quiñones

SENIOR

 
 
 
seo white label