L’atleta cadet Miquel Rodriguez ens explica l’experiència viscuda al Campionat d’Espanya de pista coberta:

El dissabte 15 de març de 2014 vaig participar al campionat d’Espanya d’atletisme de pista coberta celebrat a Antequera, Màlaga representant l’ACER. Vaig competir en la prova de 600 metres llisos en què vaig acabar 23è.

Hi vaig poder participar després de fer una excel·lent marca (1:30:07) en les semifinals dels campionats de Catalunya que em van permetre aconseguir la mínima requerida per poder-hi participar i passar a la final de Catalunya en què vaig acabar en 6è lloc.

El dia 15 de març vaig marxar amb AVE de Barcelona i després d’un llarg viatge va arribar el moment de sortir a la pista i donar-ho tot. Els instant previs a la cursa van ser de molts nervis i tensió però tot i així la cursa va sortir molt bé.

Per mi va ser com un somni fet realitat ja que a principis de temporada no m’esperava arribar tant lluny. Cada entrenament ja fos amb vent, foscor, pluja… ha donat els seus fruits i amb esforç, constància i sobretot amb moltes ganes d’anar millorant s’han anat assolint objectius.

M’agradaria mencionar l’important paper que ha fet en Xevi Boadas, el meu entrenador, ja que si en aquests moments puc estar explicant aquestes experiències és en gran part gràcies a ell i a la dedicació que hi ha posat i li he d’estar enormement agraït. També s’ha de dir que he rebut suport per part dels meus pares, companys d’atletisme i dels seus pares.”

Ara toca acabar de fer una bona temporada i anar entrenant per millorar marques i fer bon paper en els pròxims campionats.

Enhorabona pel resultat, i estem segurs q podràs repetir-la en propers campionats. Endavant!!!

FOTO 7 FOTO 8

 
 
 
seo white label