Un any més ens estem preparant per una nova temporada. Des de fa tres setmanes els equips estan en plena pretemporada i ja han jugat els primers partits.
Aquesta temprada mantindrem les categories de l’any passat, els sèniors masculí i femení i els equips de la base, juvenil, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí, però tindrem una novetat important, l’equip femení base.
Un equip femení base format per vuit noies, que estan demostrant en els entrenaments i partits, que malgrat que aquesta serà la seva primera experiència com a equip, estan disposades a donar molta guerra i a ser molt competitives.
A la resta d’equips la novetat ve marcada pels moviments pels canvis de categories del jugadors i alguna cara nova, però en qualsevol cas tots disposats i il·lusionats davant una nova temporada on esperem de tothom s’ho passi bé i aprengui molt, i que a més ens acompanyin els èxits esportius.
Després del cap de setmana de Festa Major (en el que no hi hauran partits perquè tothom pugui gaudir de la festa), començaran les lligues i torna l’emoció del futbol sala de competició a Riudellots. Us esperem a tots per animar els nostres equips.