Aquest cap de setmana del 8 i 9 de desembre la Federació Catalana de Futbol celebrarà a Blanes els Campionat Comarcal de Futbol Sala. Aquest esdeveniment té l’objectiu que nens i nenes practicants del futbol sala de tots els indrets de Catalunya es trobin per fer esport i competir en representació del seu club i de la seva agrupació (comarca, província o agrupació de comarques).

Com es sabut la decisió dels nens i nenes que participaran a aquesta trobada és totalment de la Federació amb l’únic condicionant que només poden participar tres jugadors de cada club a cada categoria.

Durant el procés de selecció, s’han convocat 19 membres del nostre club, dels que finalment 9 han sigut triats per participar al Campionat. Cal destacar que tots els equips de base de l’ACE Riudellots, masculins i femení, estaran representats.  Aprofitem per felicitar als seleccionats i desitgem que tinguin una bona actuació als partits que disputaran.

L’ACE Riudellots estarà representat per: Aniol Gener i Pau Cerdà (Benjamí), Jordi Cerdà i Adam Arrousou (Aleví). Roger Coll i Bernat Blanch (Infantil), Guillem Cos i Sergi Cano (Cadet) i Lídia Corvillo (Cadet femení).

IMG-20181203-WA0000
Com hem comentat anteriorment el Campionat es celebra el dies 8 i 9, els horaris de la primera fase pel que respecta a membres del nostre club són els següents:
CATEGORIA
HORARIS
CADET FEMENÍ
11:00 i 19:00
CADET
10:00 i 17:00
INFANTIL
13:00 i 19:00
ALEVÍ
12:00 i 18:00
BENJAMÍ
11:00 i 17:00
Els horaris de la segona fase, els resultats i tota la informació lligada als campionats la podeu trobar a la web de la federació www.fcf.cat.
Sort als nostres jugadors/res.