Com ja sabeu, aquest dissabte i diumenge, dies 8 i 9, s’han celebrat a Blanes els Campionats Comarcals de futbol sala, amb la participació de nou membres del nostre club que ens han representat, amb sort diversa, en catorze dels partits disputats.

Els alevins, infantils i cadets no han tingut opcions de passar a la fase final i han caigut davant de les potents seleccions del Vallès Occidental i Barcelonès Centre.

Pel que fa a la categoria benjamí, els nostres representats, l’Aniol Gener i en Pau Cerdà, han superat la primera fase i després de perdre l’opció de jugar la final en una semifinal molt ajustada, han aconseguit un meritori tercer lloc davant la selecció del Maresme.

Finalment la selecció femenina cadet de Girona-Maresme-Vallès Occidental, on participava la nostra representant femenina, la Lídia Corvillo, ha aconseguit la primera posició al campionat, guanyant clarament a la final a la selecció del Barcelonès. Aconseguint per primera vegada un membre de l’ACE Riudellots el campionat de seleccions comarcals.

De qualsevol manera, amb independència dels resultats, hem de felicitar a tots els nostres entrenadors i esportistes, seleccionats, convocats a entrenaments i no convocats, perquè en un esport d’equip els èxits individuals no són possibles sense l’ajuda del grup.

ben_copa
fem_copa