IMG-20181218-WA0000

IMG-20181217-WA0001

 

Ara que s’acosteCartell Activitat Portersn dates nadalenques,  l’ACE Riudellots amb la col·laboració de l’Escola de Porters Paco Sedano ha organitzat un Training de Tecnificació pels porters del Club, per agrair-los el compromís i la feina feta durant aquest inici de temporada.

La sessió  contarà amb la direcció de Fran Burgueño, que a part de ser integrant de cos tècnic de l’Escola de Porters Paco Sedano és entrenador de porters de l’equip de la primera divisió de la LNFS, l’ Industrias Santa Coloma.

L’activitat tindrà lloc al Pavelló Municipal de Riudellots de la Selva, dilluns 17/12/18 de les 19:00 a les 20:30, tots els esportistes esteu convocats a les 18:45.

No podem oblidar d’expressar el nostre agraïment als clubs Sant Julià de Ramis FS i EFS Girona i als seus esportistes per la participació a la jornada i així fer-la el més gran i plural possible.

 
 
 
seo white label