Aquest any les festes de Nadal, no han significat només l’aturada habitual de les competicions sino que marcaran un canvi significatiu en el que ha estat fins ara el model competitiu per la majoria dels equips. Llevat dels equips cadet i benjamí que juguen les lligues habituals en aquestes categories, la resta d’equips han hagut de jugar una primera fase classificatòria per decidir en quina categoria jugaran la segona fase. Aquest sistema és conseqüència de la creació de noves lligues, tant per la formació del grups de Girona com per la reestructuració de les lligues femenines i ha donat situacions inversemblants com el fet que el nostre sènior que militava l’any passat a Divisió d’Honor ha hagut de defensar la seva plaça a Primera Divisió davant equips de Tercera.

Malgrat el canvi de model de competició, tots els equips de l’ACE Riudellots han demostrat el seu nivell aconseguint brillants classificacions que els permetran jugar la segona fase de les lligues a la Primera Divisió.

Un magnífic paper de tots els equips implicats, en el que volem destacar a les noies de l’equip cadet femení, que han aconseguit ser les campiones del seu grup de classificació, mantenint-se invictes tota la primera fase.

 

L'equip cadet femení aconssegueix a Malgrat el primer lloc a la priemra fase de Lliga

                                                            L’equip cadet femení aconssegueix, guanyant a Malgrat, el primer lloc a la primera fase de Lliga

 

Això vol dir que després de Nadal per la majoria d’equips comença una nova Lliga, més complicada que l’anterior, però també plena de desafiaments i amb més nivell competitiu. Properament us farem arribar els calendaris de les segones fases.

Desitgem a tots els equips de l’ACE Riudellots un Any Nou ple d’èxits esportius, però especialment que continuïn passant-s’ho bé fent esport.