Per tercer any consecutiu l’ACE Riudellots va estar representat a la Nit de Campions, esdeveniment que serveix per premiar als equips que han aconseguit guanyar la seva Lliga. També per tercer any consecutiu estava present un equip femení del club.

Si durant els dos anys anteriors el nostre sènior femení va representar a les noies del club aquest any ha agafat el testimoni l’equip cadet femení. Les nostres noies han sigut les campiones del grup 2, el més competit i amb els equips de nivell, dels tres que competien a nivell de Catalunya. Molts equips disposaven de més jugadores a la banqueta i possiblement teníem algunes jugadores amb millor tècnica  individual, però sense cap dubte les nostres noies han sigut el millor equip.

Premi al treball del grup i la bona direcció de l’equip ha sigut el campionat de Lliga i una gran classificació al campionat de Catalunya, on les baixes en alguns partits i els gols encaixats a l’últim minut no ens ha permès un èxit encara més rotund.

Per tancar un gran any, les noies del cadet s’ha proclamat aquest cap de setmana  campiones del II Edició de la FEMIN CUP que s’ha celebrat a Pineda.

Felicitem a les nostres noies i al seu entrenador pel campionat.

Aquesta felicitació la volem estendre a la resta d’equips que malgrat no aconseguir el campionat amb jugat a un gran nivell i han demostrat que encara que per la nostra mida de poble no ho podem ser capdavanters  en quantitat d’equips, sí que continuem  essent un referent en qualitat pel que fa  al futbol sala gironí.

 

2019-06-19_Nit Campions Girona

AAAAAAAAAAAAAAAAA

 
 
 
seo white label