Després de sis mesos de competició la lliga Benjamí de la FCF (grup 7) ha arribat a la seva darrera jornada. Van ser dotze els equips que la primera setmana d’octubre van començar a competir amb l’objectiu de fer esport, aprendre i aconseguir una bona classificació. 132 partits després, estem segurs de que ha sigut una experiència gratificant pels nens i nenes de tots els equips.

L’equip benjamí A de l’ACE Riudellots, era un d’aquests dotze equips que amb tota la il•lusió del món, afrontava la temporada. Després de haver jugat a les Lligues del Consell, aquesta seria una temporada de més exigència i amb equips de nivell. El rendiment de l’equip era una incògnita, però una incògnita que de seguida va quedar resolta, ja que des de les primeres jornades es va veure que l’equip tenia nivell per estar a dalt de la classificació. I aquesta impressió inicial s’ha confirmat amb el sotscampionat de Lliga.

 

Clas

Després de 22 partits i mirant enrere, veiem que hi ha hagut una mica de tot. Fent un balanç podríem dir que el millor moment va ser el partit a Arenys de Mar, hem sigut l’únic equip que ha guanyat a domicili al indiscutible campió de Lliga; els pitjors moments, els partits amb el Blanes on les badades als minuts finals ens van fer perdre uns punts que teníem a l’abast i que ens han faltat a final de la Lliga. Però en conjunt els nens i nenes de Riudellots han fet una temporada magnífica, que els ha portat a la segona posició final a la Lliga i a la classificació per la fase final del Campionat de Catalunya, on es trobaran els catorze millors equips de Catalunya per lluitar per representar a Catalunya al Campionat d’Espanya.

Només ens resta fer arribar la felicitació a tots els nens i nenes que han sigut part d’aquest equip, Eitvydas, Genís,  Joan, Carla, Lídia, Natàlia, Sergi L., Robert, Marc, Guillem, Sergi C., Joel i també a en Gerard i l’Albert; per la fantàstica temporada i pels grans moments que ens han fet passar. Els animen a continuar treballant, que això no s’ha acabat, encara en resta el Campionat de Catalunya davant el SJ Vilassar A, la Copa Girona,….

La foto dels sotscampions després del partit de dissabte a Malgrat.

 

sotcampions

 
 
 
seo white label