Mont-Ras, 29/09/2012 18:30

ACE Riudellots : Quiño, Edu, Pau, David (1), Oscar, Pena (2), Magí, Jonhi (1)

1ª Part: 1-0, 2-0.
2ª Part: 1-2 David, 2-2 Pena, 2-3 Pena, 2-4 Jonhi.

Primer partit de la temporada per al Riudellots, que estrenava la seva nova aventura a la FCFS, i ho feia visitant una pista complicada davant un dels equips capdavanters la temporada passada.

L’equip viatjava amb moltes baixes, entre elles la dels dos porters, cosa que va implicar que un jugador de pista hagués de fer de porter, tot això sumat a que són les festes del poble van propiciar una primera part horrible dels visitants, sense intensitat defensiva ni idees a dalt. Dos errors molt greus de marcatge en una jugada de banda i un altre de córner van servir perquè els locals, sense haver fet gran cosa, marxessin al descans amb una avantatja de 2-0.

Després del descans l’equip visitant van passar a pressionar a tota pista i a començar a jugar al futbol sala, generant ocasions de gol, però no va ser fins als últims minuts quan els visitants per mitjà de Pena en dues ocasions, Jonhi i David van donar la volta al marcador, i amb una mica de sort el resultat podria haver estat més ampli.

Destacar la reacció de l’equip al segon temps i els 3 primers punts que venen cap a Riudellots, però queda molt a millorar!!

1.2.3 ACEER!!

Crónica: D. Quiñones

 
 
 
seo white label