Tres punts més pel juvenil que s´enfrontava contra el IE Malgrat. Ens presentàvem a Malgrat  amb baixes importants i només un canvi i sabíem que seria un partit difícil com son tots els partits contra el Malgrat. Els equips de Malgrat es caracteritzen per estar molt ben treballats i tenir plantilles amplies.

El partit va començar molt fred amb joc especulatiu pels dos equips sense ocasions clares. Ningú volia donar el primer pas que podés generar ocasions de risc en contra. En una pressió mal feta per part dels visitants el Malgrat va poder-se avançar amb l´ajuda desafortunada nostra. A partir d´aquí i a  mesura que passaven els minuts els locals aconseguien acostar-se i inquietar la porteria visitant amb jugades per banda mentre que els visitants generaven perill a partir dels contra cops. Vàrem tenir les nostres ocasions en xuts a mitja distància.

La segona part va començar a un altre ritme. El Riudellots va anar a 3/4 de pista i aquí és on vàrem aconseguir el partit. Els locals no acabaven de trobar les formes de sortir amb claredat més que pilotes llargues del porter que els generaven contracops. Va ser en una d´aquestes pilotes recuperades i mitjançant un magnífic xut creuat a mitja distància que Carles Asensio va igualar el marcador. Al cap de dos minuts David Noguè posava el 1 a 2 en un corner.

A falta de 5 minuts per acabar el partit el Malgrat va sortir amb el porter jugador situació que ens va permetre posar el 1 a 3 amb un xut de punta a punta de camp d´en Pep Boades. El Malgrat va continuar amb el joc de 5 que els va permetre retallar distàncies a 2 minuts del final. Els darrers dos minuts els vàrem poder controlar molt be amb possessions de pilota llarga.

JUV

 

 

 
 
 
seo white label