PORTES DOS TEMPORADES AMB AQUEST GRUP A LA CATEGORIA CADET. QUINA EVOLUCIÓ HAS NOTAT ALS NOIS RESPECTE L´ANY PASSAT?

Jo crec que l’evolució on s’ha notat més, ha estat en la superació de la diferència d’edat respecte als altres equips, ja que, l’any passat érem en part infantils competint a la lliga cadet. Però l’experiència de l’any passat ens ha anat bé per ser més competitius aquest any.

DE TOT EL QUE ELS QUEDA PER MILLORAR AMB QUÈ ET CENTRES MÉS O EN QUÈ CREUS QUE NECESSITEN TREBALLAR-HI MÉS?

Jugar amb rotació, es un dels punts que necessiten treballar més, ja que, els estic dient des de fa temps, que tenim un joc molt estàtic. Una altre cosa que necessiten de manera individual és millorar la habilitat amb la pilota en els peus, es una cosa que es veu a simple vista, a la que hem d‘invertir més temps.

ET PODRIES DEFINIR COM ENTRENADOR?

Que sapigueu que aquesta pregunta la he deixat pel final perquè trobo que es la més difícil de totes. Penso que m’he esforçat i m’he format més bé per ser millor entrenador que altres anys. Fins l’any passat érem dos entrenadors i jo no m’ho prenia tant en serio, però aquest any com que estic jo sol, la responsabilitat és més gran. Tot i això, el que es diu un entrenador de manual no ho sóc pas.

HAS ACONSEGUIT QUE EL TEU EQUIP REFLECTEIXI LA TEVA MANERA DE VEURE EL FUTBOL SALA?

El que he intentat fer és, ensenyar-los que és el futbol sala en general i els he explicat com el veig jo. Crec que alguna influència puc tenir sobre la visió que tenen ells ara mateix d’aquest esport, però fer que ho vegin de la mateixa manera que jo es una cosa impossible, ja que, no depèn només de mi sinó de la motivació de cadascú: hi han alguns que ho veuen com un “hobby”, altres com una manera d’auto superar-se, ….

CENTRANT-NOS MÉS AMB LA LLIGA DE L´EQUIP CADET. QUINA VALORACIÓ EN FAS FINS A DIA D´AVUI?

Sense tenir en compte que hem sigut una mica irregulars a la lliga, crec que hem tingut una bona actuació al llarg d’aquesta competició, sabent que hem estat durant un parell de setmanes al pòdium.

COM VEUS LA LLIGA I QUINS EQUIPS T’HAN SORPRÈS MÉS?

El que m’ha sorprès més d’aquesta lliga es la irregularitat de tots els equips, això vol dir que els equips estan molt igualats. Responent a la segona part de la pregunta, no hi ha hagut cap equip que m’hagi sorprès, en canvi, penso que nosaltres som l’equip que hem donat la sorpresa.

ESTAS CONTENT AMB EL TREBALL DELS TEUS NOIS EN ELS ENTRENAMENTS?

No vull enganyar-vos hem costa bastant fer que els nanos s’ho prenguin en serio, però tot i això els entenc i estic molt content del seu comportament.

Tags

 
 
 
seo white label