4a Jornada de Lliga
Pavelló de Riudellots, 20/10/2012. 16:30

ACE Riudellots: Padilla. Edu, Erik, Pena (2), Pau, Oscar (1), Jonny (1), David (1), Magi, Quiño (1), Jandro

1ª Part: 0-1, 1-1 Pena, 1-2, 2-2 Oscar (dp)
2ª Part: 3-2 David, 4-2 Jonny, 5-2  Pena, 5-3, 5-4, 6-4 (Quiño)

 El Riudellots estrenava lideratge de la categoria davant la seva afició i contra un desconegut com el Montgrí. L’equip segueix en procés d’acoblament però de moment compta els partits per victòries.

 El partit ha començat amb domini de l’equip local i generant ocasions que no acabaven en gol, per contra el Montrgí en la primera que ha tingut ha fet el 0-1, en un xut llunyà. Però ben aviat el Riudellots ha empatat per mitjà de Pena en una jugada de córner. Però un alter error defensiu ha propiciat que els visitants amb un bon gol de vaselina fessin el 1-2. Per sort per a l’equip local, Oscar de doble penal ha aconseguit empatar abans del descans.

 Els millors minuts de l’equip local han arribat després del descans, on amb una pressió a dalt ha aconseguit desarticular tot el joc ofensiu dels visitants i marxar en el marcador fins el 5-2 amb gols de David, Jonny i Pena, però quan semblava que el partit esteva de cares per als locals, un parells d’errors han fet que a falta de 3 minuts el resultat fos de 5-4 amb els locals en bonus per 5 faltes i no ha sigut fins a falta de pocs segons que Quiño de falta sentenciava el partit.

 

Cal seguir millorant i treballant als entrenaments per seguir a dalt a la classificació!

 

1.2.3 ACEEER!!

Crònica: D. Quiñones.

 
 
 
seo white label