Avui diumege s’ha celebrat un any més la cursa del carrer Nou. Una cursa popular gironina que compta amb la participació de molts atletes de diferents clubs i escoles, i que marca l’inici d’una nova temporada atlètica.

I l’Escola d’atletisme de l’ACER, una vegada més ha fet un bon paper, amb molt bona participació i amb moltes ganes de començar a competir. Cal remarcar l’actuació dels 6 prebenjamins, que han participat per primer cop a una cursa atlètica i ho han fet molt bé!

I com sempre amb l’acompanyament dels pares, mares i els entrenadors que no deixen ni un moment de motivar-los per el seu gran esforç.

I per últim destacar, el 3r lloc d’en Marc Tremosa a la cursa de 1.200 mts i el 3r lloc d’en Miquel Rodriguez a la cursa de 1.600 mts.

FELICITATS A TOTS/ES!!!!

 
 
 
seo white label