La 26a edició del Cros de Riudellots de la Selva s’ha disputat aquest matí al circuit instal·lat a la zona esportiva de la població selvatana en una excel·lent jornada amb bon temps i un terreny humit que ha fet les delícies dels més de 400 participants en la 5a jornada del Circuit Gironí de Cros. Les distàncies per les categories absolutes eren de Cros curt i això ha facilitat que les curses fòssin molt ràpides i intenses.

En categoria masculina Àngel Mullera sortia com a principal favorit però a les primeres voltes al circuit ha estat Abdessamad Essalmi [CA Palafrugell] qui portava la iniciativa i liderava la cursa. Per darrera, Mullera, Pau Congost [CN Banyoles], Adrià Ribas [ ACE Riudellots] i David García [TR-Esports Parra] formaven el grup perseguidor. Poc a poc Mullera ha anat retallant metres a Essalmi, fins a la tercera volta de les quatre que s’havien de completar en un circuit de gespa amb molt revolts i canvis de nivell. Ha estat llavors quan el de Lloret de Mar ha canviat el ritme en una pujada per superar Essalmi i no deixar ja la primera posició. El segon calaix del pòdium ha estat finalment per a un combatiu Pau Congost, i la tercera per Essalmi.

Pel que fa a les fèmines el duel més interessant s’ha dut a terme entre la experimentada Montse Mas [FC Barcelona] i una molt jove Laura Prieto [CA Lloret-la Selva], encara juvenil, però que ha començant atacant amb intensitat al capdavant de la cursa durant les dues primeres voltes del circuit. A la tercera. però, Mas ha imposat la seva classe per acabar guanyant el Cros de Riudellots de la Selva. Prieto ha finalitzat segona a 20 segons i per darrera d’ella un altre atleta juvenil ha ocupat la tercera plaça, Claudia Jordan del CA Sant Celoni

El cros torna al Gironès el proper cap de setmana a Salt, al circuit del Pla dels Socs.

MontseMas_LauraPrieto_Riudellots Montse_Mas_Riudellots Angel_Mullera_Riudellots

 

 
 
 
seo white label