Amb la tornada de Setmana Santa, tots els equips de l’ACE Riudellots tornen a la competició. Alguns d’ell ja feia algunes setmanes que estaven competint i altres comencen aquesta mateixa setmana.

Poder no es el millor moment per avaluar l’oportunitat d’aquesta tornada, amb una situació sanitària precària on no es descarta una nova aturada davant la amenaça d’una quarta onada del COVID; ni per jutjar si aquesta competició a mitges és justa o només serveix per justificar. Però, en qualsevol cas, el club sempre posant per endavant la salut dels seus membres i d’acord amb ells, posarà tot els medis per assegurar que en tot el que depèn d’ell es prenen les mesures adequades, tant en els entrenaments com en la competició, per assegurar que es respecten els criteris sanitaris per la pràctica segura de l’esport.

Malgrat que els aforaments pel moment estan limitats i no podem comptar amb vosaltres a la pista per animar als nois i noies, us mantindrem informats per aquesta web dels partits i resultats.

Recordeu que a la barra lateral d’aquesta web teniu els enllaços per visualitzar en detall els resultats i classificacions dels nostres.

Captura2

 
 
 
seo white label